REUNIUNI & EVENIMENTE

Săli de Conferinţe

Apollonia are o vastă experienţă în organizarea de evenimente, care în toate ocaziile duce la rezultate excelente pentru oaspeţii noştri cu interese comune, care se întâlnescpentru a schimba cele mai moderne idei.

O conferință, un eveniment, o reuniune, o prezentare a unui produs, au devenit un instrument de comunicare foarte eficient pentru a prezenta serviciile unei companii și firme de servicii profesionale.

Suntem specializaţi în organizarea integrală a oricărui tip de eveniment şi vă aşteptăm să sărbătoriţi o conferinţă specială, cu rezultate foarte bune, în una dintre cele patru săli:

SALA DE

Conferinţe 1

140 metri pătraţi

Sala principală poate găzdui 100 persoane. Este un spațiu perfect pentru prezentări de produse, proiecții, conferințe, prelegeri, piese de teatru, etc.


Citiţi mai mult


SALA DE

Conferinţe 2

50 metri pătraţi

Sala poate găzdui 40 de persoane, dispoziția sa o face ideală pentru formare, prezentări comerciale, etc. (Aceasta este în prezent închisă pentru renovări).


Citiţi mai mult


SALA DE

Conferinţe 3

35 metri pătraţi

O sală cu capacitate de 25 de persoane, gândită pentru team building, prezentări în grupuri mici, formare, etc. (Acesta este în prezent închisă pentru renovări).


Citiţi mai mult


SALA DE

Conferinţe 4

35 metri pătraţi

Cu o capacitate pentru 25 de persoane este potrivită pentru întâlniri interne, instruire pentru grupuri mici, recrutare etc. (Aceasta este în prezent închisă pentru renovări).


Citiţi mai mult

SĂLI DE CONFERINŢE

Conferinţe & Evenimente

Suntem specializaţi în organizarea integrală a oricărui tip de eveniment. Puteţi conta cu colaborarea deplină a echipei noastre pentru a obţine cele mai bune rezultate. Descoperiţi sălile noastre:
140 metri pătrați


SALA DE

Conferinţe 1

Sala principală poate găzdui 100 de persoane. Este un spațiu perfect pentru prezentări de produse, conferințe, prelegeri, piese de teatru, etc.


50 metri pătrați

Închisă pentru renovăriSALA DE

Conferinţe 2

Este o sală cu o capacitate de 40 de persoane, dispoziția sa o face ideală pentru formare, prezentări, etc. (Aceasta este în prezent închisă pentru renovări)


35 metri pătrați

Închisă pentru renovăriSALA DE

Conferinţe 3

O sală cu capacitate de 25 de persoane, gândită pentru team building, prezentări în grupuri mici, formare, etc. (Acesta este în prezent închisă pentru renovări)


35 metri pătrați

Închisă pentru renovăriSALA DE

Conferinţe 4

Cu o capacitate pentru 25 de persoane este potrivită pentru întâlniri interne, instruire pentru grupuri mici, etc. (Aceasta este în prezent închisă pentru renovări).


Urmăriţi-ne:

Urmăriţi-ne pe Facebook pentru a vă menţine informaţi cu privire la ultimele noutăţi şi pentru a avea acces la oferte exclusive pentru fanii noştri.