Hotel Apollonia

TERMENI ŞI CONDIŢII

Vă invităm să cunoaşteţi Braşovul, un oraş minunat, care impresionează prin farmecul său, frumuseţe, ospitalitate şi istorie, pe care o puteţi citi pas cu pas mergând pe jos pe străzile sale fascinante.

Situaţi în centrul oraşului, locaţia hotelului este perfectă pentru un tur al centrului istoric al unuia dintre cele mai bine conservate oraşe medievale din Europa, cu acces comodla toate atracţiile turistice din Braşov.

Înconjurat de vârfurile muntoase ale Carpaţilor Meridionali şi strălucitor pentru arhitectura în stil renascentist, gotic şi baroc, Braşov este unul dintre cele mai vizitate locuri din România, care în timp a devenit o bijuterie pentru turişti şi un important centru de afaceri.

Oraşul are o poziţie strategică în Transilvania şi puteţi ajunge în mai puţin de treizeci de minute în locuri spectaculoase, cum ar fi celebrul Castel Bran (Dracula), Castelul Peleş (reşedinţa regală), sau staţiunea de schi Poiana Braşov, una dintre primele zece staţiuni din Europa.

Hotelul Apollonia este situat în centrul spectaculosului oraş şi este locul ideal de unde puteţi descoperiţi esenţa Braşovului.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI ACESTE REGULI. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

SC. EUNICE SRL poate deţine informaţii despre Dvs, pe care ni le-aţi oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informaţii pot include, printre altele, numele dvs., adresa, numere de telefon, informaţii despre modul în care folosiţi serviciile şi produsele noastre.

1. Informaţiile despre utilizatorii serviciului nostru pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor SC. EUNICE SRL, cum ar fi:
1.1 Procesarea ordinelor sau cererilor Dvs;
1.2 oferirea de produse şi/sau servicii către Dvs;
1.3 facturare;
1.4 soluţionarea cererilor, întrebarilor sau a reclamaţiilor;
1.5 Contactarea Dvs. (inclusiv prin postă, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legătură cu oferte de produse şi servicii ale SC. EUNICE SRL sau în legătură cu produse şi servicii ale unor terţe părţi atent selecţionate, în cazul în care v-aţi exprimat o dorinţă expresă în acest sens.

2. Toate informaţiile pe care le-aţi furnizat în cadrul site-ului www.hotelapollonia.ro sunt strict confidenţiale şi nu vor fi divulgate nici unei terţe părţi.

2.1 Conform politicii noastre de protejare a informaţiilor, putem oferi unor terţe părti anumite informaţii de ansamblu(statistice) referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor serviciului. Aceste informaţii nu vor cuprinde informaţii personale de identificare, cu excepţia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastră sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea sau procedurile judiciare.