Trăiți un memorabil mai în Brașov și împrejurimi!

2 februarie 2016 by admin-hotel-apollonia
SpringBrasov-1200x533.jpg

Hotelul Apollonia vă invită să petreceți cu noi o lună mai excepțională în Brașov, un oraș fascinant, cu o frumusețe de neegalat. Pe lângă faptul ca va veti putea bucura de cea mai bună odihnă în camerele noastre confortabile și cele mai bune servicii, puteți descoperi frumusetile acestui oraș.

Doar la cinci minute de hotelul nostru puteti urca pe strada Muresenilor si ajunge in Piata Sfatului, inima vechiului Brasov, punct de legatura cu strazile principale ale centrului istoric si locul unde se organizeaza cele mai distractive petreceri.

Din Piata Sfatului puteti face cativa pasii si ajunge pe Strada Republicii, strada principala a orasului, unde veti avea ocazia sa admirati arhitectura medievala reflectata in fiecare dintre cladiri, sa mancati in cele mai bune restaurante si sa mergeti la cumparaturi In cele mai bune magazine.

Biserica Neagră, la o plimbare de doar două minute de Piata Sfatului, este o bijuterie care nu trebuie ratată în vizita dvs. la Brașov. Biserica Neagră este cea mai mare clădire religioasă în stil gotic din sud-estul Europei. Cu o capacitate de 5.000 de locuri, biserica are o lungime de 90 de metri, o înălțime de 37 de metri și un turn încrucișat de 65 de metri.

Iubitorii de aventuri pot opta pentru o excursie cu telecabina din Brașov, pot fi surprinși de priveliști și pot ajunge în doar două minute până la vârful muntelui Tampa.

Vă recomandăm să vizitați și împrejurimile orașului Brașov, care cu siguranță vă vor surprinde.

Mergand spre sud, avem munții Bucegi, un loc ideal pentru drumeții în unii dintre cei mai frumosi munți din regiune, cu o înălțime de 2510m, in vârfurile Omu.

La 15 km de Brașov veți găsi Cetatea Râșnov, situată pe un munte stâncos, care ofera vederi spectaculoase și acces ușor la Bran, unde puteți vizita faimosul Castel Dracula.

Dacă doriți să fiti impresionați de grădini și muzee, vă sugerăm să nu pierdeți Castelul Peles din Sinaia, o reședință regală construită în vremea lui Carol I al României. Castelul este unul dintre cele mai importante monumente din Europa secolului al XIX-lea și a fost prima clădire din Europa care dispune de electricitate și lift.

Desigur, nu vă puteți încheia vizita la Brașov fără să vizitați mai întâi Poiana Brașov, una dintre cele 10 cele mai bune stațiuni de schi din Europa, situate la doar 25 de minute de Brașov. Fie pe timpul iernii pentru schi si snow, fie vara pentru a contempla peisajele care vă vor lăsa fără rasuflare, Poaiana Brașov vă va surprinde cu frumusețea uluitoare.

Ne simțim privilegiați să ne aflăm într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, orașul Brașov, și vă așteptăm cu drag, să îl descoperiți ssi dumneavoastra.

Echipa Apollonia