Brasov găzduieşte Vibrate Festival, 9-18 Iunie 2017

BrasovVibrateFestival-1200x533.jpg

Ne simtim onorati sa va informam ca Hotel Apollonia susţine şi sponsorizează Vibrate Festival
(www.vibratefestival.ro), un festival musical de exceptie care va avea loc in Brasov in diferite locuri precum Tenis Arena, Biblioteca Judeteana George Baritiu, Biserica Neagra, Centrul Multicultural al Universitatii Transilvania si se va celebra pentru zece zile consecutive.

Sub numele ”Pulse”, aceasta este a treia editie a Vibrate Festival si propune noi întâlniri unice care sarbatoresc viata, miscarea si ritmul.

Pasiunea, talentul și inovația sunt promisiunea ansamblului invitat Sinfonia Cymru din acest an, si orchestra cameră vibrantă din Wales. La Centrul Multicultural vom sărbătorim unul dintre cei mai îndrăgiți compozitori contemporani din lume, Mark Anthony Turnage. Împreună cu vechii prieteni ai festivalului Valeriy Sokolov, Pau Codina și Shiry Rashkovsky, vom avea noi oaspeți, cum ar fi Teodora Gheorghiu și Sam Armstrong, care se vor bucura de scena în diverse colaborări, de la experiențe de concerte tradiționale până la cross-over.

Biletele pot fi achizitionate la ȘT.O.IOSIF BOOK SHOP sau online pe www.bilet.ro.

Cu aceasta ocazie va invitam sa descoperiti si minunatul oras Brasov si va punem la dispozitie camerele noastre confortabile sitúate chiar in inima orasului, servicii de transfers cu soferi profesionisti si excursii de neuitat in imprejurimi.

Va asteptam cu drag, cu siguranta vom trai impreuna momente magice!

Echipa Apollonia